Over mij.

Tja, wat moet ik nu over mezelf vertellen? Dit is by far het moeilijkste stukje wat ik moet schrijven. Nou, komt ie. Ik ben Jacquelien Polman geboren en getogen in Asten-Heusden. Het mooiste dorpje van Brabant. Maar er wonen heel veel mensen in het mooiste dorpje van wat dan ook. Dus dat zegt nog niets.

Ik vind mezelf sportief, creatief en lief.

Verder doe ik gezellige dingen met gezellige mensen. Zoals uit eten, ergens een drankje doen, een wandeling maken, naar een festival, op vakantie gaan. Ook ben ik graag creatief bezig met van alles en nog wat. Het kan lukken of mislukken. Maar waar mijn meeste vrije uurtjes in gaan zitten is toch wel ritjes maken op de racefiets. Een kort rondje of een lange tocht. Heuvels of bergen. Weer of geen weer. Ik krijg spijt als ik niet ga, dus ik ga altijd.

En ik ben tekstschrijver. Zomaar erin gerold. Zomaar? Ik schreef al voor mijn omgeving, websites, blogs, nieuwsbrieven, verslag van een dagje uit. Steeds meer mensen wisten mij te vinden en er kwamen steeds meer klussen op mijn pad. Ik dacht, hé, dit is leuk! Hier moet ik meer van weten. Zodoende heb ik verschillende cursussen gevolgd om de juiste handvatten, grammatica- en spellingsregels tot me te nemen. Ik heb de juiste informatie opgezogen en genoeg klussen gedaan om te kunnen zeggen: ik ben tekstschrijver.

Dit ben ik in een notendop. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.